Hai cu Sori

HAICUSORI pe CHEILE TIȘIȚEI

Degustările de vin sunt binevenite în orice anotimp, mai ales când le îmbini cu un traseu pe chei tomnatice!

Gata, am un răspuns la cea mai des adresată întrebare din ultimele luni: DA, în sfârșit avem degustare la raft! Și nu oriunde, ci la Crama Gîrboiu, lângă Focșani. Cinci vinuri alese pe sprânceană și un tur de cramă special pentru cei 16 norocoși care nu se vor multumi doar cu această degustare, ci și cu o zi petrecută pe traseu în Cheile Tișiței, în cea mai potrivită perioadă a toamnei. Ce vom face noi, practic, va fi să ne plimbăm printr-un tablou. E momentul să reluăm și călătoriile în România, așa că vă aștept pentru un weekend relaxant, cu degustare de vin și culorile toamnei! Travel for the story nu stă degeaba lângă #haicusori!

Perioada calatoriei

11-12 noiembrie 2023

Termen de inscriere:

8 noiembrie 2023

Tipul călatoriei:

relaxare și trekking; necesită anduranță la mers pe jos;

Participanți:

minim 16 persoane; locurile în microbuz se atribuie în ordinea înscrierilor.

Şi acum detaliile logistice pentru această călătorie:

 1. Ne întâlnim la ora 07:30 vis-a-vis de coloanele de la Gara de Nord. Plecarea este la 07:45. Această oră este fixă, din păcate nu putem accepta întârzieri.
 2. Degustarea este sâmbătă și traseul pe Cheile Tișiței va fi duminică, durează aproximativ 6-7 ore și este simplu spre mediu, necesită echipament și încălțăminte de trekking sau munte. Altfel nu vei fi acceptat în microbuz. Pentru traseu este foarte indicat să ai la tine de mâncare: banană, sandvish și/sau biscuiți, apă plată.
 3. Sumar sâmbătă: plecare, degustare, check in hotel Romantique Boutique Focșani (2 în cameră dublă), timp liber sau obiectiv surpriză, odihnă. Sumar duminică: trezire matinală, mic dejun, transfer 1h 30 minute către Cheile Tișiței, durată aprox. 6h (7.5 km) traseul alternează zone de pădure cu zone stâncoase, podețe din lemn și zone asemănătoare canioanelor, apoi prânz f. târziu și drum spre București.

Această călătorie poate fi reprogramată din cauza condițiilor meteo. Intrarea în rezervație costă 3 lei. 

Echipament: obligatoriu bocanci cu talpă aderentă, îmbrăcăminte de munte adaptată condițiilor meteo, pelerină de ploaie, tricou tehnic, pantaloni de drumeție. Este recomandat sa aveți bețe de trekking.

Înscrieri pe  hello@haicusori.com sau 0744641879 Whatsapp. Plata pe SC HAICUSORI CARTON TRAVEL SRL CUI 39619488, J40/10043/2018 Cont: IBAN RO36BTRLRONCRT0462547001, BANCA TRANSILVANIA, pentru depuneri cash în cont se percepe o taxă de 10 lei. Te rog să specifici la detaliile transferului “Tișiței”.

Prețul include:

 • (dacă am timp, fac trigoane) transport cu microbuz, vizitarea Cramei Gîrboiu și a spațiilor de vinificare, degustare de 5 vinuri cu somelier, grisine, ghid însoțitor Cheile Tișiței,
 • cazare+mâncare șofer.

Cazare:

 • Hotel Romantic Boutique***, Focșani, camere duble.

Alte experiente HaicuSori

Toscana | 25-29 sept. 2024

1090 EURO / persoană

 • Toscana

Val d’Orcia, Pienza, Cortona și dolce far niente cât încape. Sau un food trip cu iz cultural, peisaje unice în Europa și o cazare de poveste. Am inclus câteva activități în aceste zile, însă am ținut cont și de momentele de odihnă, astfel încât să ne relaxăm.

Circuit Maroc | 19-28 nov. 2024

1190 EURO / persoană

 • 10
 • Maroc

Hai în Maroc pentru magia deșertului Sahara și a străduțele înguste ale piețelor din Fes. Pentru culorile cu care își pictează ceramica și mâncarea tradițională de care, cu greu, te desparți. Pentru că un circuit te poartă de la oraș, la deșert și apoi la Oceanul Atlantic.

Circuit Peru | 19 oct – 4 nov 2024

3400 EURO / persoană

 • 16
 • Peru

A sosit momentul să pășim pe tărâmuri pline de mister și istorie în America de Sud, să descoperim locuri pline de legende care te vor ajuta să înțelegi importanța miraculoasei moșteniri a incașilor din Macchu Pichu și să descoperim Peru!