Hai cu Sori

HAICUSORI la DEGUSTARE – Crama Mierla Albă

Degustare vin. Atmosferă. Călătorie. SURPRIZE!

Vinul are puterea de a aduna prietenii în jurul mesei! Cu venirea primăverii am simțit ca e momentul să reluăm seria degustărilor lunare și nu oricum, ci cu o călătorie de 1 zi în care vom degusta 5 vinuri. De această dată mergem la Mierla Albă, o cramă artizanală fără pereche, amplasată la aproximativ o oră de București, în inima regiunii Dealu Mare, unde se întind și cele 2.84 de hectare ale viei. Deliciul va fi susținut de soiurile Chardonnay, Fetească Albă, Fetească Neagră și Merlot. Nu rămâne decât să spui “Da!” unei zi petrecute într-un tur ghidat prin podgorie, cu degustarea în cramă, încheind frumos cu un grătar organizat în curtea cramei! Iar eu nu puteam să las o zi neumblată, aşa că am pus pe traseul nostru şi o oprire SURPRIZĂ!

Perioada calatoriei

25 martie 2023

Termen de inscriere:

până pe 23 martie 2023, pe hello@haicusori.com sau Whatsapp 0744641879. Vă rog să vă înscrieți și ulterior veți primi ok-ul pentru plata în momentul când se formează grupul. Dacă plătiți și dacă dați attending la evenimentul de pe Facebook fără a da mesaj, nu se va considera înscriere.

Tipul călatoriei:

relaxare și veselie

Participanți:

minim 13, iar călătoria are loc dacă se strâng 13 persoane. Locurile se atribuie în ordinea înscrierilor.

Înscrieri pe hello@haicusori.com sau 0744641879 Whatsapp. Plata pe SC HAICUSORI CARTON TRAVEL SRL CUI 39619488, J40/10043/2018 Cont: IBAN RO36BTRLRONCRT0462547001, BANCA TRANSILVANIA, pentru depuneri cash în cont se percepe o taxă de 10 lei. Te rog să specifici la detaliile transferului “Mierla Albă”.

Prețul include:

  • transport cu microbuz, ghid însoțitor, turul ghidat al cramei și al podgoriei, degustare de 5 vinuri, platouri cu brânzeturi, grătar cu salate, pregătite la fața locului;

Alte experiente HaicuSori

Toscana | 25-29 sept. 2024

1090 EURO / persoană

  • Toscana

Val d’Orcia, Pienza, Cortona și dolce far niente cât încape. Sau un food trip cu iz cultural, peisaje unice în Europa și o cazare de poveste. Am inclus câteva activități în aceste zile, însă am ținut cont și de momentele de odihnă, astfel încât să ne relaxăm.

Circuit Maroc | 19-28 nov. 2024

1190 EURO / persoană

  • 10
  • Maroc

Hai în Maroc pentru magia deșertului Sahara și a străduțele înguste ale piețelor din Fes. Pentru culorile cu care își pictează ceramica și mâncarea tradițională de care, cu greu, te desparți. Pentru că un circuit te poartă de la oraș, la deșert și apoi la Oceanul Atlantic.

Circuit Peru | 19 oct – 4 nov 2024

3400 EURO / persoană

  • 16
  • Peru

A sosit momentul să pășim pe tărâmuri pline de mister și istorie în America de Sud, să descoperim locuri pline de legende care te vor ajuta să înțelegi importanța miraculoasei moșteniri a incașilor din Macchu Pichu și să descoperim Peru!