Hai cu Sori

Ne plac întrebările!

Aici ai răspunsurile căutate!

  • Ce metode de plată sunt acceptate?

    HAICUSORI CARTON TRAVEL SRL este o agenție de turism online. Metodele de plată acceptate sunt prin transfer bancar (din orice bancă sau Revolut către conturile firmei) și prin depunere de numerar în contul firmei. SC HAICUSORI CARTON TRAVEL SRL, CUI 39619488, J40/10043/2018, licenţă touroperator 2286/16.07.2021. Cont LEI: IBAN RO36BTRLRONCRT0462547001, BANCA TRANSILVANIA Cont EURO: IBAN RO83BTRLEURCRT0462547001 Pentru depuneri cash în cont se percepe o taxă de 10 lei. Se recomandă plata în euro. Dacă doreşti plata în euro, te rog specifică la înscriere. Pentru plata în lei se percep 1.5% pentru diferențe comisioane bancare.

  • La ce să te aștepți de la o călătorie de grup?

    Au trecut vreo 7 ani și eu tot leg călătorii pentru oameni. Ba, mai mult, mă și implic personal, mergând cu ei. Și, cu fiecare grup, am înțeles din ce în ce mai bine ce să “da” și, mai ales, ce să “nu” într-o călătorie de grup. Așa că, dragi oameni și cine știe ce alți ochi ai marelui internet, puteți citi AICI câteva concluzii despre lucruri la care te poți aștepta atunci când călătorești în grup organizat.

  • Cum recuperezi banii dacă nu mai poți merge în călătorie?

    Mi-am promis că voi scrie despre asta încă din vremea pandemiei, vreme în care poate doar la figurat era lumea în aer, că avioanele erau, altfel, cam goale pe interior. Iar banii se pierdeau aiurea din lipsa asigurărilor storno. Am pornit newsletter-ul spunând colegilor mei că voi încerca să folosesc expunerea și în scopuri educative, nu doar pentru vânzare. Atât în perioada pandemiei, cât și după, deja îmi formasem un text predefinit pentru întrebarea “Îmi dai banii înapoi dacă se întâmplă ceva și nu mai pot merge?”. Acel text arăta fix așa: “Măi, bună întrebarea ta, e bine că te gândești și că ești precaut. Cel mai bine ar fi să îți faci o asigurare storno de călătorie, pe lângă cea medicală”. Firește, următoarea întrebare venea rapid: -Ce este o asigurare storno? Citește AICI ARTICOLUL DESPRE ASIGURĂRI DE CĂLĂTORIE.