S-a deschis Amphora la București! #hai

Zilele acestea majoritatea celor care scriu despre travel ne încântă cu fel și fel de ponturi despre destinații pentru vacanța de iarnă. Dar stai un pic, înainte de asta, ne-a cam pus ăl de sus mâna în cap și ne-a dat câteva zile libere, o vacanță scurtă pe care eu, recunosc, nu am avut timp să o pregătesc. Așa că uite un pont de la mine, pentru cei care rămânem în București și, mai ales, pentru cei nostalgici, cu dor de Vamă.

Amphora s-a deschis în București, iar de 1 Decembrie ne-au pregătit un party pe cinste, unde intrarea va fi liberă, iar faptul că te cheamă cu ESCU te va face un pic mai fericit, pentru că vei primi un shot din partea casei.

Mie Amphora Vama Veche îmi aduce aminte de o călătorie pe care am făcut-o acum 2 ani când eram săturată până peste cap de atmosfera de acasă. Mi-am pus bagajul în mașină, am pornit pe A2 și m-am oprit doar când am ajuns la ei, pe plajă, într-o atmosferă primitoare, cu oameni bine dispuși care m-au integrat imediat în cercul lor. A fost atunci un weekend pe cinste. Așa cum cred că va fi și acestsa, când nu aveam niciun plan pregătit. Dar, iată. Petrecerea de la Amphora mi-a dat ceva de făcut și mă bucur.